W-Profile er håndlagde kvalitets lærvarer produsert og designet i Skandinavia, utviklet i samarbeid med fagfolk innenfor sprang og dressur.

Ideen var å lage klassisk vakre produkter i beste råvarer i en kolleksjon med alt man trenger for å ri på proffesjonelt nivå. Serien passer deg som vil investere litt ekstra for å få et stilrent design og utstyr som bare blir bedre og bedre etter mer det brukes.

Alt er produsert i svensk førsteklasses Svensk Tärnsjö lær som oppfyller høyeste standard med en overflate som bare blir vakrere og mer naturlig ved bruk. Læret er vegetabilsk garvet, miljøvennlig og dermatologisk testet noe som gjør at hesten ikke får hudproblemer. Alt metall er i rustfritt stål og messing.

Vi har tett kontakt direkte med produsent. Dette gjør at vi også kan tilby deg for eksempel tøyler og tømmer laget på spesialmål. Ved behov for reparasjon skaffer vi også reservedeler raskt og enkelt.

Du kan velge mellom lær i fargene svart, mørk brun og konjakk i størrelse fra shetland til ekstra full. Flere av produktene kan du selv sette sammen med de detaljene og funksjonene du selv ønsker.

Serien består av hodelag, kandarer, tøyler, fortøy, stigbøyleremmer, gjorder, grimer, utstyr til longering og tømmekjøring, westernutstyr, travutstyr og machende lærvarer til hund.


Vi anbefaler W-Profil serien på det sterkeste! Dette er utstyr vi virkelig er stolte av å kunne tilby våre kunder. Kvalitet til gode priser.