Vår hyggelige gårdsbutikk ligger landlig til på Stall Næss i Skotselv utenfor Hokksund sentrum, ca 25 minutter fra Drammen.

Vi er en god gammeldags hestebutikk med fokus på personlig service, tid til våre kunder og kunnskap om varene vi har. Med over 30 års erfaring fra eget hestehold vet vi at det er viktig å bli fornøyd med utstyr man kjøper. En god hesteprat og en kaffekopp får du også gjerne om du kommer til oss.

Vi forhandler utstyr til alle grener innenfor hestesporten, og forsøker å skaffe det våre kunder måtte ønske. Finner du ikke det du leter etter spør oss, vi skaffer mye mer enn det ser i butikken og i nettbutikken vår.

NB! Nettbutikken og butikken i Skotselv har ikke nødvendigvis samme vareutvalg. Vi har ikke plass i butikken til alt og får derfor endel fra eksterne lager. Dette gjør at vi kan tilby et mye større vareutvalg til våre kunder. Ønsker du å komme til oss å kjøpe varer du ser i nettbutikken send oss en bestilling eller melding først så kan vi ha det klart når du kommer. 


Åpningstider i butikken i Skotselv
Se vår facebook side.

Nettbutikken er alltid åpen, men ordre behandles og sendes kun ut på åpningsdagene.

Velkommen til en hyggelig handel!

Adresse
Harstadveien 94, 3330 Skotselv

GPS koordinater
N 59° 49.587', E 9° 51.471'

Fylkesvei 62 mellom Hokksund og Skotselv.

Fra Drammen/Kongsberg: Ved Langebru/Shell ta mot sentrum, Ved Galaxy grill ta Skotselvveien. Følg Skotselvveien forbi Eiker Mølle og ca 7 km til skiltet Harstad til venstre.

Fra Hønefoss/Åmot: Ta av mot høyre til Skotselv når du er nede i Knivedalen. Følg veien over brua, forbi sentrum helt til kirken. Etter sletta ta høyre skiltet Harstad.

På Harstadveien: Kjør over sletta og opp bakkene. Skiltet Hestebutikk inn til høyre.
Inngang og parkering på fremsiden av låven.

Det tar ca 8-10 minutter å kjøre til oss fra Hokksund sentrum.


 
 
 
Om Hokksund Hestesport AS
Hokksund Hestesport AS (tidligere Stall Åsen etabl. 2009) er en lokal faghandel som driver med import og salg av utstyr til hest og hovslager samt helsekost- og fritidsprodukter. Selskapet har tre deltidsansatte.